Hur man kommer sist i en golftävling

Det här inlägget handlade om en golftävling där jag inte kom sist. Det här inlägget kommer handla om en tävling där jag faktiskt gjorde just det - kom sist. Faktum är att jag faktiskt har lyckats komma sist i två tävlingar på raken men mer om det senare.

Företaget där jag arbetar är en stor sponsor till Köpings GK som också är min hemmabana. Därför var vi ett självskrivet lag då årets sponsorsgolf skulle avgöras. Jag med chef och dennes sambo utgjorde Team RINK och vi ställdes mot tre glada herrar från K&E Rör i Köping.

De glada herrarna var ganska så mycket bättre än vad vi var så det var ingen större överraskning att se att de klått oss med råge när de 18 hålen var spelade. Deras utslag var för det mesta dubbelt så långa som i och där vi treputtade fick dom in sina tvåputtar. De var kort sagt mycket bättre än oss. Tyvärr visade det sig att även alla andra också var det.

Min sambo brukar säga att jag är en dålig förlorare men en ännu sämre vinnare så det kanske var tur att det inte gick bättre än så här. Efter avslutad tävling avnjöts en middag med livemusik, efter färdigt värv så satte jag mig i bilen och åkte de dryga fyra milen hem.

Dagen efter anmälde jag mig till nästa tävling, som jag också kom sist i. Ett tag funderade jag på om golf verkligen är en sysselsättning för mig. Jag har fortfarande inte kommit fram till något vettigt svar på den frågan.

Fore!

Ludwig Sörmlind's Avatar

Ludwig Sörmlind

Du hittar mig på Mastodon.