Andra rundan för i år

Grumpy Golfer

Efter att ha hämtat mig någorlunda efter årets första runda var det så dags att snöra på sig golfskorna för andra gången i år. Apropå golfskor, det var inte den bästa idéen att förvara dom i bakluckan på bilen under vinterhalvåret.

Jag tvivlar på att jag har möss i bilen med tanke på att jag parkerar i ett garage i källarvåningen i hyreshuset där jag bor men man vet ju aldrig. Nåväl, oavsett om det handlar om möss eller något annat så har jag fått hål i skorna - bägge två.

Man kan alltid skylla på utrustningen

Ni vet vecket som blir när man tar ett steg, där tårna börjar och foten slutar? Där i ytterkanten på både vänster- och högerdojan har det gått hål. Visserligen gillar jag recycling och liknande men jag tror inte att det går eller är särskilt hållbart att försöka sy ihop dom. Jag siktar på ett par nya istället. Tips för oss med breda fötter kan med fördel lämnas i kommentarsfältet i slutet av artikeln.

Någon vidare bra golf blev det inte, efter att ha pustat ut en aning på bänkarna utanför kiosken med en kaffe i handen kunde jag summera slagen till 107. Jag är alltså fortfarande ganska långt från mitt mål för året att gå 18 hål på under 100 slag. Något som jag inte lyckats med hittills över huvud taget.

Nervigt värre!

Problemen dök upp på de sista 9 hålen. Där slog jag och min golfkompis följe med två andra medlemmar och det var också då problemen började. Jag vet inte om det var nerverna som spökade eller om jag blev blyg, eller trött, eller så är jag helt enkelt inte särskilt bra.

50 slag på första 9 - 57 slag på sista 9. Nja, bättre upp. Nästa runda lämnar jag drivern i bilen.

Fore!

Ludwig Sörmlind's Avatar

Ludwig Sörmlind

Du hittar mig på Mastodon.